Author Topic: Still "No Text" in 5.1...  (Read 4297 times)

Quax76

  • Guest
Still "No Text" in 5.1...
« on: November 22, 2011, 01:36:35 PM »
Unfortunatly there were no answers to my question in the other topic.
So, here is my question again:

When opening a DP610 project with the new GUIDE, all text get lost. I don't want to reenter all of them.
Is there a chance to transform the text data base from 5.0 to 5.1?

Offline Stefan

  • Administrator
  • PLUS+1 Expert
  • *
  • Posts: 71
  • Karma: +0/-0
Re: Still "No Text" in 5.1...
« Reply #1 on: November 28, 2011, 03:48:59 PM »
Hello,

Could you please send your project (in version 5.0.9) to helpdesk@sauer-danfoss-plus1.com. Then we can have a look at this issue.

Best regards
Stefan

Offline Marbek_Elektronik

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 321
  • Karma: +7/-0
    • Marbek Elektronik
Re: Still "No Text" in 5.1...
« Reply #2 on: September 26, 2012, 09:31:00 AM »
Hi,
I have the same problem by creating a new project.
I create Text strings, but after I cklick Return, there is "No Text"
Have you solved this problem???
Marbek Elektronik, Dipl.-Ing. Bernd Konrad
Dienstleistung, Entwicklung, Herstellung

Quax76

  • Guest
Re: Still "No Text" in 5.1...
« Reply #3 on: September 26, 2012, 03:54:44 PM »
No. Nobody could help me...
I had to reinstall GUIDE and then I could open older projects.

Offline Marbek_Elektronik

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 321
  • Karma: +7/-0
    • Marbek Elektronik
Re: Still "No Text" in 5.1...
« Reply #4 on: September 28, 2012, 01:08:47 PM »
Now I get the answer from Sauer-Danfoss:

You have to install the newest Internet Explorer (8).
Plus1 needs one file from this......

So you will see your Text. No I see my text and not "No Text"
Another problem, changing name of p1p-file, is also solved by this.

Marbek Elektronik, Dipl.-Ing. Bernd Konrad
Dienstleistung, Entwicklung, Herstellung

Offline Marbek_Elektronik

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 321
  • Karma: +7/-0
    • Marbek Elektronik
Re: Still "No Text" in 5.1...
« Reply #5 on: September 28, 2012, 01:10:59 PM »
Version 8, I have installed.
« Last Edit: September 28, 2012, 02:16:00 PM by admin »
Marbek Elektronik, Dipl.-Ing. Bernd Konrad
Dienstleistung, Entwicklung, Herstellung

Offline Stefan

  • Administrator
  • PLUS+1 Expert
  • *
  • Posts: 71
  • Karma: +0/-0
Re: Still "No Text" in 5.1...
« Reply #6 on: September 28, 2012, 04:06:50 PM »
Now I get the answer from Sauer-Danfoss:

You have to install the newest Internet Explorer (8).
Plus1 needs one file from this......

So you will see your Text. No I see my text and not "No Text"
Another problem, changing name of p1p-file, is also solved by this.




Just a little note: It has to be version 7 or later of Internet Explorer. Does not have to be the latest one.

Best regards
Stefan