Author Topic: ID problem  (Read 3708 times)

Offline Rafal_Typiak

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 51
  • Karma: +1/-0
ID problem
« on: November 17, 2010, 12:43:52 PM »
Hello. I have encountered another display problem. It's listed below:

Quote
----------------  Application Error Information Pass1 UNTITLED ----------------

*** ERROR 123 ***  [GLINK]   INTERNAL: UNDEFINED GRAPHIC LABEL _IMAGEID69 IN DP600T.EXR

==================== Error information from DP600T ====================

the problem is that I don't have an image with such ID. It does not exist, nor anything on the page reffers to it. If it's not used, why is the label still in there? Is there a way to trace and remove this label?

I may have to delete everything and start from sratch, but I was wondering if there really is a way to trace this problem.

Offline Thomas

  • Administrator
  • PLUS+1 Guru
  • *
  • Posts: 128
  • Karma: +6/-0
    • PLUS+1 support pages
Re: ID problem
« Reply #1 on: November 17, 2010, 12:53:58 PM »
Hi Rafal!

Sorry for your troubles.

If you send the P1P file to helpdesk@sauer-danfoss-plus1.com we can try and find the image for you.

Best regards // Thomas

Offline Rafal_Typiak

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 51
  • Karma: +1/-0
Re: ID problem
« Reply #2 on: November 17, 2010, 01:00:58 PM »
hehehe :)

no need for it. It's a complex page (at least for me) but I think that remaking it is going to be faster that sending it and waiting for an answer. No offence, I just though there is a magical Ctrl+F function whitch allows to search labels.

Thanks for your fast reply
Rafa?

Offline Thomas

  • Administrator
  • PLUS+1 Guru
  • *
  • Posts: 128
  • Karma: +6/-0
    • PLUS+1 support pages
Re: ID problem
« Reply #3 on: November 17, 2010, 02:29:40 PM »
Hi!

I'll save my magic to another time  :D

Have a nice day // Thomas