Author Topic: Switching camera signals external  (Read 1023 times)

Offline FStelzer

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 50
  • Karma: +8/-0
Switching camera signals external
« on: May 11, 2020, 12:47:02 PM »
Hi guys,

I want to connect two cameras on a machine with a DP570 on it.

The problem is, there is only one camera input on the display, so do you have some experiences with an external switch box for the cameras?
So I want to connect two cameras to the switch box and go from the switch box with one signal line to the DP570 and switch between the signals with an digital output or something like that.

Regards,
FStelzer

Offline oiltronic

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 169
  • Karma: +14/-0
Re: Switching camera signals external
« Reply #1 on: May 23, 2020, 05:10:49 AM »
Never used these, but I have an upcoming application so let us know what you figured out:

https://www.qualitymobilevideo.com/vs21.html

Offline FStelzer

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 50
  • Karma: +8/-0
Re: Switching camera signals external
« Reply #2 on: July 27, 2020, 11:43:28 AM »
Just to update this post:

I've used two cameras and the 4Cam switcher EXT. from the company Orlaco. There is the possibility to switch between four camera signals with digital inputs on the switcher.
The setup is easy and there are no problems with the DP570 and switching the camera signals.

Regards,
FStelzer