PLUS+1 User Forum

PLUS+1™ Tools => PLUS+1™ Service Tool => Topic started by: power4 on May 29, 2013, 08:31:00 PM

Title: Can not use "Design" menu in Service Tool
Post by: power4 on May 29, 2013, 08:31:00 PM
Hi Everyone,

I created an application using GUIDE and tested on a controller. It is OK. Then, I added a checkpoint into the application and downloaded into the hardware. However, when I tried to use the Service Tool to watch the checkpoint or log, I found the "Design" menu is grey and can not open it. So, I must missed something. Can anyone tell me how to solve this problem?

Thanks!
Title: Re: Can not use "Design" menu in Service Tool
Post by: BRIan on May 30, 2013, 12:10:37 AM
Check under "View" drop down to see if you have "Normal View" ticked. To enter Design edit dialogue, you need to have "Design View" selected.
Title: Re: Can not use "Design" menu in Service Tool
Post by: bryantmorris on September 04, 2017, 09:09:49 AM
What was the outcome here? I am having a similar problem on one of our laptops at the moment.

Brian, you can't change it under VIEW because the Design View is greyed out and unselectable.
Title: Re: Can not use "Design" menu in Service Tool
Post by: Loader on September 04, 2017, 09:55:04 AM
Hi,
it seems something related to the license. Try to remove it and then add it again!
Bye
Title: Re: Can not use "Design" menu in Service Tool
Post by: Daniel on September 05, 2017, 01:24:53 PM
Hi

And make sure it is selected to be used in the license manager, and is valid.

Best Regards
Daniel
PLUS+1® Helpdesk