Author Topic: Changing numbers in gauge  (Read 4267 times)

Offline clindhorst2

  • PLUS+1 User
  • **
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
Changing numbers in gauge
« on: August 08, 2016, 10:46:40 PM »
I'm interested if I can set my own numbers in the a full gauge instead of 000 or even if I can???

Offline clindhorst2

  • PLUS+1 User
  • **
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
Re: Changing numbers in gauge
« Reply #1 on: August 08, 2016, 10:47:23 PM »
in the DP700

Offline Nilla

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 253
  • Karma: +13/-0
Re: Changing numbers in gauge
« Reply #2 on: August 10, 2016, 03:12:09 PM »
Hi clindhorst2!

If you want to change the numbers from 000 to something else you need to edit the different layers in the image using an external program (e.g. Inkscape).

Best regards,
Nilla
PLUS+1 Helpdesk team

Offline clindhorst2

  • PLUS+1 User
  • **
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
Re: Changing numbers in gauge
« Reply #3 on: August 15, 2016, 02:17:18 PM »
I ended up creating my own gauge. I didn't have nor could download any editing program. Thanks for the information though.

regards,

clindhorst2