Author Topic: ENABLE AREAS ERROR  (Read 4141 times)

bgtwuk

  • Guest
ENABLE AREAS ERROR
« on: December 26, 2010, 05:40:29 PM »
I am getting this compile error on my DP610'


----------------  Application Error Information Pass1 TTC_DP610_DEC25 ----------------

*** ERROR 77 ***  [GLINK]   NO OUTPUT FOR: aXN1066, FILE: DP610T.EXR, REFTYPE: MODUL
---
Search results for: aXN1066:
   Occurrence #1:
      DP610T!TOP!TTC_9040_CAR_1!Enable_Areas (0,0)
---

==================== Error information from DP610T ====================
*** ERROR 2 ***  [CHPARGU1]   ILLEGAL CHARACTER: '
==================== Error information from TTC_DP610_DEC25 ====================
***
NO ERRORS FOUND BY PROJECTTOC
***


I looked for typo's but no luck. Could it be an error in the background that I am not currently using?



The Bgtwuk

Offline Thomas

  • Administrator
  • PLUS+1 Guru
  • *
  • Posts: 128
  • Karma: +6/-0
    • PLUS+1 support pages
Re: ENABLE AREAS ERROR
« Reply #1 on: December 27, 2010, 05:26:39 PM »
Hi!

I am suspecting that you by accident use a sign that is not supported , in this case it is: '

This for one of your enabling signals to an area.

If you can not find it please send it to helpdesk@sauer-danfoss-plus1.com and we can locate it for you.

Best regards // Thomas

bgtwuk

  • Guest
Re: ENABLE AREAS ERROR
« Reply #2 on: January 05, 2011, 03:34:50 AM »
Thanks Thomas

Actually I did read the error message again and again and went looking.

I had deleted a font and had rentered new fonts to all of my windows.
 
The result being that if you do not add a new font, the resultant default is that symbol.

After I found the error I compiled successfully.   I then thought that I had removed this post.

Apperantly not.

Thanks again.

Bgtwuk