Author Topic: vector graphics  (Read 4841 times)

Quax76

  • Guest
vector graphics
« on: March 31, 2011, 02:54:55 PM »
Hi everybody,

is there any way to import more detailed bitmaps to the DP610 like any kind of vector graphics? My bitmaps always looks very rude... :-\
The shape "line" seems to be fine enough, but I don't want to create all pics by using this line...

Offline dlewis

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 92
  • Karma: +2/-0
    • Getman Corporation
Re: vector graphics
« Reply #1 on: March 31, 2011, 03:07:42 PM »
I agree.  Actually I wish the screen had a better resolution.  Some of my screen icons are only 20x20 and they look very blocky.  :-[

Offline Undertow

  • PLUS+1 Developer
  • ***
  • Posts: 21
  • Karma: +0/-0
Re: vector graphics
« Reply #2 on: March 31, 2011, 04:35:26 PM »
Agreed, screen needs improved in order to compete with new screens on the market.

Offline pinias

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 202
  • Karma: +4/-0
Re: vector graphics
« Reply #3 on: December 27, 2011, 03:54:22 PM »
Well,

I do all my gauges, needles and pretty much everything I need for the DP600 using the PRO/ENGINEER software. I set almost every color I need and looks pretty good. If you want an example just send me an email. pinias@yahoo.com

Offline dlewis

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 92
  • Karma: +2/-0
    • Getman Corporation
Re: vector graphics
« Reply #4 on: December 27, 2011, 04:41:55 PM »
I also create my graphics first as a vector graphic.   But then I have to create a .bmp file from the vector graphic to use in the Plus+1 displays.