Author Topic: DEFAULT FONT  (Read 1250 times)

Offline Mike AA

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 108
  • Karma: +0/-0
    • Dewind Dewatering
DEFAULT FONT
« on: August 06, 2020, 12:10:18 AM »
I am in process of programming two DM1200s for our new Trencher. I have a lot of text both text lists and regular text that I need to type out for signals and labels. Is there somewhere I am missing that I can select my default screen editor font? If I could have a project default font and size it would save me lots of time clicking and selecting default font and size.

I searched the forums and the user guide but have come up empty.

-Mike

Offline Stefan

  • Administrator
  • PLUS+1 Expert
  • *
  • Posts: 70
  • Karma: +0/-0
Re: DEFAULT FONT
« Reply #1 on: August 07, 2020, 11:54:07 AM »
Hi,

I'm sorry, but there are no "default" font in Screen Editor.

Best regards
Stefan, PLUS+1 Helpdesk

Offline acmall

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 120
  • Karma: +22/-1
Re: DEFAULT FONT
« Reply #2 on: August 10, 2020, 09:45:38 AM »
This would be a good addition to the screen editor.
A favourites list that stored font, size, colour, justification, etc. would also be a good addition. 


Offline Mike

  • PLUS+1 Developer
  • ***
  • Posts: 35
  • Karma: +1/-0
Re: DEFAULT FONT
« Reply #3 on: September 08, 2020, 04:08:24 PM »
+1 agree, I would consider this alone a feature worth upgrading for.

Offline dainbramage

  • PLUS+1 Novice
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: DEFAULT FONT
« Reply #4 on: October 30, 2020, 09:06:25 PM »
Roundabout way I approached it to save on clicking is creating all the text and then selecting them all, using the inspector tab changing the "FontEx" parameters will change them all at once.