Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Controllers / Re: Hydrostatic pump controller
« Last post by matttargett4 on Today at 04:48:18 PM »
That's worked,

Thanks for your help!
2
Controllers / Re: Hydrostatic pump controller
« Last post by TheTurfDude on Today at 04:08:06 PM »
Hello,

When using a function block that connects to an output pin you need to delete the config settings for that pin in the outputs page (see screenshot). CurrentOut and OutputMode are both being set with the values from the function block, so the constant values that are connected in the output pages must be deleted or they will interfere. Delete the constant values (as shown in the screenshot) for both C2p03 and C2p04.

Hope that helps.
3
Controllers / Hydrostatic pump controller
« Last post by matttargett4 on Today at 03:47:16 PM »
Hi,

I'm looking to make a control module which will take a joystick input and transfer that to a hydrostatic pump output.

I'm using the MC024-120 controller and a S90 EDC pump.

I've connected up the modules as best as I know how in the Plus1 Guide software , but when I try to compile the project, a number of errors come up, shown below. Also attached the project file if that's any use.



Any help would be greatly appreciated

Thanks
4
PLUS+1™ Service Tool / E322 access denied to parameter
« Last post by dudleyr on January 17, 2022, 09:14:23 PM »
Hello,

I am getting error "E322: Access denied to parameter" when trying to update a parameter while logged in remotely to a machine via RP1210. This is something we do regularly with our machines, but it is not working on this machine.

I am also getting a "Read-Only Access" message for the Safety Status in the PLUS+1 Remote Connection Status dialog (see attachment), even though I have switched the telematics device to be in Realtime mode.

Any idea what could be causing this? Or how to determine whether it is a Service Tool or a telematics device issue?
5
Controllers / Re: RX message can problem
« Last post by topal on January 17, 2022, 07:17:12 PM »
Hello, ACMALL

very good work fine

now i test an IOX24-010 i hope i undetand how it works

thank

Pat
6
Controllers / Re: RX message can problem
« Last post by acmall on January 17, 2022, 09:20:58 AM »
The controller can't send and receive simultaneously on the same CAN bus.

If you don't have another controller to test with you could connect CAN_0 & CAN_1 together so that you can send on one and receive on the other.
7
Controllers / RX message can problem
« Last post by topal on January 16, 2022, 04:47:51 PM »
Hello,

I'm back with a new problem, which is the following

I want to test the reception of a can message to light a bulb when C1P06 is at 12 Volt

with CAN Monitor from the service tool, I can clearly see byte 7 changing state if C1P06 is at 12 volts, but the lamp does not light up

if with my network analyzer I send 80 to byte 7 of my frame with ID 0x100, my lamp lights up

so my reception part works if I send the frame myself!

the tx part of my program also works because I see it in CAN monitor of Service Tool

so everything is good but it doesn't work

I don't understand can you help me

thank you

Pat

8
PLUS+1™ Service Tool / Re: Can Monitor Lag With Fixed Positions
« Last post by Tor on January 14, 2022, 03:03:38 PM »
Thanks acmall,

The case has been reported to the PLUS+1 Developers.


Have a nice weekend
9
Controllers / Re: CAN latch
« Last post by topal on January 13, 2022, 02:15:25 PM »
Hello,

good i come back with good news

I took everything from the start and I found, you were right, it's my can bus analyzer that is not going well, I replaced it with another and it works well

I'm sorry to have wasted so much time on this when everything is ok

thank you

Pat
10
PLUS+1™ Service Tool / Re: Can Monitor Lag With Fixed Positions
« Last post by acmall on January 13, 2022, 02:08:19 PM »
I have sent a report to the help desk as requested.
Pages: [1] 2 3 ... 10