Author Topic: Prof1 changing address, Bit-rate  (Read 5583 times)

Offline Marbek_Elektronik

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 315
  • Karma: +7/-0
    • Marbek Elektronik
Prof1 changing address, Bit-rate
« on: December 13, 2012, 11:30:01 AM »
Hi,
does anyone knows how to change with can-king the Bit-rate of the Prof1?
I can read the address: 0x1e4
the trigger time: 10ms
I want to change the Bit-rate

I know how to change address and trigger time with can king.
But I don't know the data to change the bit-rate!

Please help me!!!
Marbek Elektronik, Dipl.-Ing. Bernd Konrad
Dienstleistung, Entwicklung, Herstellung

Offline Marbek_Elektronik

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 315
  • Karma: +7/-0
    • Marbek Elektronik
Re: Prof1 changing address, Bit-rate
« Reply #1 on: September 11, 2013, 10:33:57 AM »
Ok, I also have find a way to program them.

Who is newbie? Where is the article from him?
Is there something posted about programing Prof1?
Marbek Elektronik, Dipl.-Ing. Bernd Konrad
Dienstleistung, Entwicklung, Herstellung

Offline Neil

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 88
  • Karma: +1/-0
Re: Prof1 changing address, Bit-rate
« Reply #2 on: September 12, 2013, 09:41:20 PM »
Hi Bernd.

are we talking CANopen here?

regards Neil.

Offline Marbek_Elektronik

  • PLUS+1 Guru
  • *****
  • Posts: 315
  • Karma: +7/-0
    • Marbek Elektronik
Re: Prof1 changing address, Bit-rate
« Reply #3 on: September 13, 2013, 07:04:59 AM »
Hi
in attachment you find my own instruction, in german, sorry.
You only need can-king.

Bye
Marbek Elektronik, Dipl.-Ing. Bernd Konrad
Dienstleistung, Entwicklung, Herstellung

Offline Neil

  • PLUS+1 Expert
  • ****
  • Posts: 88
  • Karma: +1/-0
Re: Prof1 changing address, Bit-rate
« Reply #4 on: September 15, 2013, 09:17:25 PM »
This sets the bitrate to 250, remember to reset your CANking baudrate after repowering the device.

regards Neil.